Interieuradvies

Om je goed te kunnen helpen biedt ik verschillende pakketten aan. Je vindt de opties hieronder. Mocht je er niet uitkomen of ander advies willen stuur mij dan gerust een bericht en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

  • Kleur en interieuradvies zijn ook via online contact mogelijk.
  • Bij aankoop van een advies kan je een strippenkaart kopen deze kan ingezet worden voor vragen tijdens het uitvoeren van het advies. Voor meer info hierover stuur mij gerust een bericht.
  • Adviezen kunnen uitgebreid worden met een shoplijst en/of een lichtplan

Kleuradvies

Zoek je meer sfeer in huis, of wil je eens iets anders maar verdwaal je in de kleurkeuzes? Dan is dit pakket ideaal voor jou.

Samen gaan we kijken tijdens de intake wat de wensen zijn. Na de intake heb ik voldoende informatie om voor je aan de slag te gaan en de wensen om te zetten in een advies.

Het kan gecombineerd worden met het indelings ontwerp advies om de juiste basis neer te zetten waar je jaren plezier van hebt!

Ik probeer het kleuradvies altijd met 2 á 3 weken weer aan je te presenteren! Bij de presentatie ontvang je ook een leuke box met het advies en samples.

– Intake

– Moodbord

– Kleur en materialen plan (muren en vloer)

– Presentatie

– Box met advies en samples

Kosten €225 per ruimte

Indelings ontwerp

Nieuwe woning of verbouwing in het vooruitzicht? Dan is het tijd om te denken over de juiste indeling van de ruimtes. Een goede indeling zorgt voor rust en balans in de woning. Het maakt dat je je prettig voelt in een ruimte.

Ik kan je helpen bij het vinden van de perfecte indeling voor je woning zodat je hier helemaal tot rust kan komen.

Het kan gecombineerd worden met het kleuradvies om de juiste basis neer te zetten waar je jaren plezier van hebt!

Ik probeer het indelings ontwerp advies altijd met 2 á 3 weken weer aan je te presenteren! Bij de presentatie ontvang je ook een leuke box met het advies en samples.

– Intake

– Moodbord

– 2D indelings-plattegrond

– Kleur en materiaal advies (meubels)

– Presentatie

– Box met advies en samples

Kosten € 225 per ruimte