Interieuradvies

Om je goed te kunnen helpen biedt ik verschillende pakketten aan. Je vindt de opties hieronder. Mocht je er niet uitkomen of ander advies willen stuur mij dan gerust een bericht en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

 

  • Geen tijd en toch snel advies? Alle adviezen kunnen ook via online contact plaats vinden
  • De pakketten kunnen worden gecombineerd voor €450.
  • > 10 km van Harderwijk = 0,21 cent/km vergoeding

Kleuradvies

Nieuw huis of verbouwing en dacht je ach die kleur op de muur komt later wel. Ben je nu klaar met de witte muren en wil je graag kleur, maar verdwaal je in de kleurkeuzes? Of durf je niet zo goed omdat je niet weet hoe het uitpakt?

Doormiddel van dit kleuradvies creer je het wow-effect in je interieur wat je met alleen styling niet voor elkaar krijgt. Eindelijk de eenheid in de ruimte die je in je hoofd hebt.

Het kan gecombineerd worden met het indelings ontwerp advies om de perfecte basis neer te zetten waar je jaren plezier van hebt!

Ik probeer het kleuradvies altijd met 2 á 3 weken weer aan je te presenteren! Bij de presentatie ontvang je ook een leuke box met het advies en stalen.

– Intake

– Moodbord

– Kleur en materialen plan (muren en vloer)

– Presentatie

– Box met advies en samples

Kosten €250 per ruimte

Indelings ontwerp

Ben je in het bezit van een nieuwe woning of net een verbouwing achter de rug, maar mis je het wow-effect in de ruimte? Je hebt allemaal prachtige meubels en aan de styling ligt het ook niet.

Het probleem zit in de indeling van de ,meubels, want hoe richt je een huis in dat het zo ruimtelijk mogelijk lijkt? Hoe benut je “loze hoekjes”?

Met een goed indelingsplan kan je jou woning omtoveren tot de ruimte die je in gedachten had.

Het kan gecombineerd worden met het kleuradvies om de perfecte basis neer te zetten waar je jaren plezier van hebt!

Ik probeer het indelings ontwerp advies altijd met 2 á 3 weken weer aan je te presenteren! Bij de presentatie ontvang je ook een leuke box met het advies en stalen.

– Intake

– Moodbord

– 2D indelings-plattegrond

– Presentatie

– Box met advies en samples

Kosten € 250 per ruimte