Bij mijn kleuradviezen maak ik graag gebruik van de verf labpaint van de Vestingh. Ze hebben prachtige kleuren, wel 176 verschillende, en de verf is fijn om mee te werken.

Vaak krijg ik wel vragen van klanten, namelijk wat maakt deze verf dan zo fijn? Waarom is de kwaliteit zo goed?

Hier wilde ik zelf ook wel meer van weten, dus toen het aanbod kwam om een workshop te volgen hoefde ik niet lang na te denken!

De workshop begon met het intuitief kiezen van een kleurstaal, hier moesten we ons mee voorstellen. Geloof mij dat is nog best lastig.

Tijdens de workshop kregen we alle informatie die nodig is om goed advies te kunnen geven over alle soorten producten. Naast gewoon muurverf en lak bieden ze ook kalk verf en cementum aan. Hier zijn ook zoveel leuke dingen mee te doen in een interieur!

Daarnaast ook weer veel geleerd over de basis van de verfproducten en wat deze labpaint nou kwalitatief zo sterk maakt. Weer helemaal op de hoogte van alle informatie kan ik jou weer voorzien van goed verfadvies. 

De conceptstore is sowieso een fijne winkel om eens binnen te lopen. Ze hebben namelijk niet alleen hun eigen verfmerk maar ook bijvoorbeeld Farrow and Ball, Little green en Pure and Original. Naast verf ook allemaal soorten grote behang merken zoals Elites, Arte en Creative lab amsterdam. 

Mocht jij nou nog niet helemaal overtuigd zijn. Bij aankoop producten van de Vestingh gaat ook een deel van de opbrengst naar water projecten in derde wereld landen. Jij een nieuw interieur, zij schoon water!

In de winkel ook een mooie map gekocht met grote kleurstalen van alle 176 kleuren. Hiermee kan ik jou nog beter helpen met het kiezen van de juiste kleuren voor je interieur project.